Cover_500pxVia het onderstaande formulier kunt u het gratis e-book 10 banen die gaan verdwijnen & 10 banen die gaan verschijnen downloaden. In dit boek worden 10 banen beschreven die de komende 10 tot 20 jaar zullen verdwijnen door technologische invloeden. Ook worden in dit boek 10 nieuwe banen beschreven, of eigenlijk 8 nieuwe banen en 2 bestaande banen die sterk zullen groeien. Waarom verdwijnen en verschijnen deze banen? Welke technologische ontwikkelingen zijn van belang? Welke sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben hier invloed op? Het is een klein, kort boekje dat een beeld schept van de toekomst van werk.


Uw naam

Uw email (hier verzenden wij het gratis e-book naar toe)

Dit e-boek wordt u aangeboden op basis van waardebepaling achteraf. Dat wil zeggen dat u na het downloaden en het lezen zelf mag bepalen of en hoeveel u mij hier als auteur voor wilt betalen.

Tevens geeft u mij als auteur het recht u te benaderen met in mijn optiek relevante communicatie. Elke e-mail heeft uiteraard een afmeld mogelijkheid, waarmee u zich kunt afmelden voor de mailings.

Mocht u na het lezen van het boek mij willen betalen, kunt u dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL24 ABNA 0574 3992 08 t.n.v. Van de Haterd Consultancy te De Meern o.v.v. 10 banen