Hieronder vindt u de drie e-boeken die ik op basis van waardebepaling achteraf ter download aanbied. U mag het boek dus downloaden, lezen en daarna bepalen of het waarde voor u had en indien dat zo was, hoeveel u voor het boek bereid bent te betalen. Dat bedrag mag uiteraard nul zijn als u het boek waardeloos vond.

Elk boek kunt u hieronder individueel downloaden. U ontvangt het boek dan als PDF in uw e-mail. Enkele keren per jaar ontvangt u een e-mail met nieuws, eventuele nieuwe uitgaven en een reminder om de waarde te bepalen. U kunt zich hier uiteraard ten alle tijden voor uitschrijven.

zelfrijdende auto cover

De maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto

Dit dunne boek is een analyse van de economische en maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto. De impact op werk, wonen, overheidsfinanciën, openbaar vervoer, milieu, recreatie en meer komen aan bod.

Uw naam

Uw email (hier verzenden wij het gratis e-book naar toe)

 

cover met witrand

 

10 Banen die verdwijnen & 10 Banen die verschijnen

Dit boek schetst 10 banen die binnen 20 jaar verdwijnen, met het waarom en 10 banen die over 20 jaar heel normaal zullen zijn.

Uw naam

Uw email (hier verzenden wij het gratis e-book naar toe)

10 Banen is ook als papieren uitgave verkrijgbaar

 

revolutievanwerkDe kleine revolutie

Deze samenvatting van de papieren uitgave: (R)evolutie van Werk schetst enkele scenario’s op basis van de verschillende organisatievormen die nu in de periferie van de maatschappij zitten, die wel eens mainstream zouden kunnen worden.

Uw naam

Uw email (hier verzenden wij het gratis e-book naar toe)