Werken bij Klap

Een project waar ik groot respect voor heb is de wervingssite van Klap Assuradeuren: Werken bij Klap. Deze site kreeg dit jaar niet voor niets een eervolle vermelding op Digitaal-Werven. Zoals de jury het omschreef: ze zijn niet de beste, maar ze hebben wel het hart van alle juryleden verovert. Klap geeft aan dat een goed idee en goede mensen veel belangrijker zijn dan budget, want de site is zonder enig budget gemaakt, met puur interne middelen.

Al eerder schreef ik op RecTec een review van Klap en de enige conclusie die ik kan trekken is: gewoon ongelofelijk goed. De video’s zijn bijvoorbeeld zelf gemaakt. Je ziet dat ze niet super professioneel zijn, maar de manier waarop ze gemaakt zijn is gewoon goed. Er straalt, zoals één van de Digitaal-Werven juryleden het prachtig verwoorden, een ‘do-it-yourself punk rock mentaliteit’ van uit die gewoon aanspreekt.

De wervingssite van Klap is een mooi project waar de mensen van Klap erg trots op mogen zijn. Gewoon een prachtige site, een goed idee, goed uitgevoerd. Ze hebben zich niet laten tegenhouden door beperkte middelen, dat lijkt ze juist meer motivatie te hebben gegeven. Een gaaf project dus.