Diensten

De diensten die ik heb zijn praktisch nooit standaard. Mijn streven is een optimaal resultaat neer te zetten voor de organisaties waar ik voor werk en daarbij past maatwerk. Wel zijn de diensten in te delen in verschillende type diensten. De invulling van deze diensten is altijd maatwerk, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en mijn inschatting wat de opdrachtgever daadwerkelijk nodig heeft.

Natuurlijk is een deel van de lezingen die ik geef ‘standaard’. Immers, ik draag mijn visie uit en het zou heel vreemd zijn als die elke maand zou veranderen. De nadruk op een specifiek terrein van die visie ligt per opdrachtgever anders.

De diensten die ik aanbied zijn los van elkaar, of in combinatie, af te nemen. Elk traject begint met een intake die in zal gaan op het fundamentele probleem van de organisatie. Op basis daarvan kiezen we samen de te volgen route en daarbij behorende vormen. Dat kan een enkele lezing of training zijn, maar ook een advies traject, waar mogelijk training een onderdeel van is indien dat gewenst is.