De Kleine (R)evolutie

revolutievanwerkVia deze pagina kunt u De Kleine (R)evolutie downloaden. Dit is de officiële samenvatting van mijn boek (R)evolutie van Werk. Indien u hieronder uw gegevens invult krijgt u De Kleine (R)evolutie per mail in PDF formaat toegezonden.

Uw naam

Uw email (hier verzenden wij het gratis e-book naar toe)

Ik geef toestemming tot het verwerken en opslaan van uw gegevens. Ook geef ik toestemming tot het sporadisch ontvangen van communicatie vanuit Bas van de Haterd met bijvoorbeeld de vraag of het boek waarde voor u heeft gehad en u dit in geld wilt uitdrukken of de aankondiging van nieuwe boeken, artikelen of andere informatie die Bas van de Haterd relevant acht. U kunt zich uiteraard op elk moment van deze mailings uitschrijven. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan of gedeeld worden met derden.

Dit e-boek wordt u aangeboden op basis van waardebepaling achteraf. Dat wil zeggen dat u na het downloaden en het lezen zelf mag bepalen of en hoeveel u mij hier als auteur voor wilt betalen.

Tevens geeft u mij als auteur het recht u te benaderen met in mijn optiek relevante communicatie. Elke e-mail heeft uiteraard een afmeld mogelijkheid, waarmee u zich kunt afmelden voor de mailings.

Mocht u na het lezen van het boek mij willen betalen, kunt u dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL24 ABNA 0574 3992 08 t.n.v. Van de Haterd Consultancy te De Meern o.v.v. De Kleine Revolutie.